Család

Nem beszél a horrorbalesetről az árván maradt Milán

Jelenleg testvérei nevelik a kisfiút.

Pszichológus és neurológus kezeli az árván maradt Milánt, akinek testvérei bíznak abban, hogy öccsük egyszer majd ismét egészséges lesz. A kisgyerek nem beszél a végzetes balesetről” – írja a BorsOnline.

Forrás: police.hu

Négy hónappal a tragédia után még mindig nem tudni, hogy a nyírcsászári családfő miért vezette száguldó autójukat fékezés nélkül az M3-as pihenőjében parkoló busznak. Az ütközésben ő és a mellette ülő felesége is szörnyethalt, azonban a hátsó ülésen beszíjazott ötéves kisfiuk életben maradt.

Testvére szerint hiányolja a szüleit, de a balesetről nem beszél. A traumát pszichológus segítségével dolgozzák fel. Ascsillán Anett, a kisfiú nővére a baleset óta a másik testvérével együtt nevelik Mi­lánt a frissen felújított családi házban.

A fiú bal karja úgy megsérült, hogy jelenleg semmire sem tudja használni. A testvérek neurológushoz járnak vele, és Milán rendszeresen végez gyógytornát.

Ahogy arról beszámoltunk, az M3-as autópálya kisasszonytéri pihenőhelyén egy személyautó nagy sebességgel, fékezés nélkül csapódott egy parkoló buszba. Az autót vezető férfi és a mellette ülő felesége azonnal meghaltak. A hátsó ülésen ülő, ötéves fiuk kórházba került. Az áldozatok rokonai akkor arról számoltak be a Borsnak, hogy az autó jó műszaki állapotban volt, a férfi pedig hivatásos sofőrként dolgozott. Ezért nem tudni, miért nem fékezett egyáltalán az ütközés előtt. Otthonuk környékén arról is pletykálnak, hogy a házaspár talán veszekedett az úton, de egyelőre erről sincsen senkinek pontos információja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top