Család

Megható videón, amikor a rákból gyógyult apuka hazatér

Maisy Dickson apukája, Chris nem szólt előre, hogy hazaengedték a kórházból, ráadásul gyógyulva a rákbetegségből.
család szülő gyerekek naplemente

Az apukánál hat évvel ezelőtt diagnosztizáltak húgyhólyagrákot, aki azóta számtalan kezelésen, főként kemoterápián esett át. Minden igyekezet ellenére a tumor időről-időre visszatért, legutóbb júliusban, ezért Chris radikális döntésre szánta el magát: egy olyan 9 órás nagyműtétnek vetette alá magát, mely során kivették a teljes húgyhólyagját, eltávolították a prosztatáját, az ottani nyirokcsomóit, a spermazsákjait és más, környező szerveit is. 

Chris legkisebb lánya, a nyolc éves Maisy Dickson egészen a műtétig egyetlen éjszakát sem töltött az apukája nélkül. Miután ezt is mondták neki, a kislány arra számított, hogy a műtétet követően apukája csak két hét múlva fog hazaérni. Ám Chris szerencsére már 9 nap múltán olyan jól érezte magát, hogy orvosai kiengedték a kórházból, de hazatérését az utolsó pillanatig sikerült a legnagyobb titokban tartania, hogy annál nagyobb legyen a meglepetés a kis Maisynek.

A nagy hazatérés pontosan úgy történt, hogy Maisyt anyukája, Sharon felküldte a szobájába, hogy csekkolja a telefonján a Snapchat alkalmazást, mert az apukája küldött neki valamit. Amikor a kislány megnyitotta, egy kép fogadta, amin a 43 éves apukája a földszinti nappalijukban fekszik a kanapén, ölelésre tárva a karjait. A kislány ezek után persze azonnal leszaladt a lépcsőn, hogy üdvözölje az apukáját, a videón már a nagy egymásra találás jelenete látható.

Maisy a Mirrornak azt nyilatkozta, jelenleg ő a legboldogabb kislány a világon. Az apukája pedig a legjobb barátja, ezért utálta, hogy kórházban van, de most végre visszakapta, és biztos benne, hogy nincs több rák, Chris egészséges lesz élete végéig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top