Család

A jószívű egyenruhás meglepte a kisfiút, miután porrá égett az otthonuk

A 6 éves gyerek számára fontos tárgy veszett oda a tűzben.

Az Észak-Karolinában található Hendersonville-ben történt nemrég a szomorú eset: egy kisgyermekes család lakóautója kigyulladt, a lángok mindent elpusztítottak, mindössze az otthon elszenesedett váza maradt meg. A család 6 éves kisfia elkeseredetten nézte a kiégett járművet, a szomorú pillanatnak szemtanúja volt Tim Griffin, a helyi sheriffiroda kapitánya.

„Szóba hozta a halloweeni Batman-jelmezét. Remélte, hogy nem a lakóautóban volt, a nagymamája ekkor felém fordult, és mondta, hogy sajnos ott volt” – emlékezett vissza Griffin.

Az egyenruhás nem sokat gondolkodott, elment az egyik áruházba, hogy ugyanolyan jelmezt találjon Damonnak, mint ami odavesztett a tűzben.

„Annyit mondtam neki, hogy a seriff helyetteseinek szüksége van minden Batmanra, így tudjuk felvenni a harcot a bűnözők ellen” – emlékezett vissza a jótevő.

Damont nagyon boldoggá tette az ajándék: „Kaptam egy övet, egy köpenyt és egy maszkot. Ő a kedvenc szuperhősöm!” – lelkendezett.

„Sok rosszat látsz, és lehetőséged van arra, hogy tegyél egy kis jót. Ez kedves dolog, és örülök, hogy van alkalmam olykor ilyet cselekedni” – mondta Griffin.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, Freepik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top