Család

Hatkilós óriásbabát hozott a világra egy ausztrál nő

A kis „szumóbirkózó” császármetszéssel született. Szülei sem számítottak rá, hogy ilyen nagy lesz.

Hatkilós óriáscsecsemőt szült egy ausztrál nő – írja az Unilad. Az új-dél-walesi Mount Warrigalban élő Emma és Daniel Millar ugyan sejtették, hogy a kislányuk, Remi „nagyobb lesz az átlagosnál”, mert előző lányuk, Willow is 5,4 kilóval született, de arra azért nem számítottak, hogy „egy mini szumóbirkózó” érkezik a családba.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Remi 38 hét és két nap terhesség után, október 7-én született császármetszéssel. A párnak három gyereke van. „Nem hiszem, hogy a természetes úton meg tudtam volna szülni” – mondja Remiről a 27 éves Emma.

Az apja, Daniel azt mondja, Remi igazi szenzáció volt a kórházban: mindig rengeteg ember vette körül, „bábák, más szülők, látogatók”, amikor kivitte levegőzni. A kórházban dolgozó szülésznők közül egyik sem tud visszaemlékezni olyan esetre, amikor ekkora baba született volna. Szülei nem is vittek magukkal olyan ruhákat, amik jó lettek volna rá. „Csak azután tudtuk rendesen felöltöztetni, miután hazaengedtek minket” – meséli az anyja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top