Család

Éppen az eljegyzése előtt vesztette életét Heni

Családja sokkot kapott, vizsgálják, ki hibázott.

Vasárnap este Nyíregyházán, a Pazonyi út és a Törzs utca lámpás kereszteződésében történt tragédiában egy 31 éves édesanya vesztette életét – írja a Blikk.

A Renault Cliót párja vezette, aki nem vette észre a megkülönböztető jelzést használó mentőautót, s elé hajtott a kereszteződésben.

A Blikk úgy tudja, a mentő nem használt hangjelzést, és a Clió ment át zöldön. A szabályok szerint, a mentőnek a kereszteződésben, ha piros a jelzés, előbb körbe kell néznie, lassítania, meggyőződni, hogy megadják-e neki az elsőbbséget, ez viszont nem történt meg.

A mentő és a Clió is totálkárosra tört, az autó sofőrje zúzódásokkal megúszta a dolgot, utasa a fiatal nő, Henrietta azonban szörnyethalt. „Meg akartam kérni a párom kezét” – mondta a lapnak a kórházban fekvő férfi.

Heni gyermekének édesapja, volt férje éppen Angliában tartózkodott, de a baleset után azonnal hazaindult. A nő édesanyja és testvére is sokkot kaptak.

A rendőrség most vizsgálja, ki hibázott. 

(Kiemelt kép: illusztráció, Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top