Család

Több millióan ámulnak a 6 éves fiú csodálatos képességén

„Babasuttogónak” is hívják őt.

Vannak emberek, akik intuitív módon ráéreznek más bajára. Ilyen a hatéves Welles Peterson is, akinek édesanyja nemrég fedezte fel gyerekének csodálatos képességét.

Fotó: iStock

Amikor Oakley Peterson egy pillanatra megkérte fiát, hogy öccsét, Aleket tartsa meg egy kicsit, a folyton nyugtalan csecsemő szinte azonnal lenyugodott. A „babasuttogó” Welles videóját eddig 14 millióan nézték meg:

A háromgyerekes édesanya azt mondta, a videón látott jelenet csak egyike annak a számos ajándéknak, amelyet a Down-szindrómás Welles nyújt a család számára. „Minden családi összejövetelnél vagy nagy vacsoránál ráérez, ki az, akinek támogatást kell nyújtania – mondja az anyuka. – A nővérem terhes volt, és tudta, hogy gyermeke röviddel megszületése után valószínűleg nem fog sokáig élni. Általában nem tudom rábírni Welles-t, hogy nyugodtan üljön, de akkor csak ült a nővérem mellett, és fogta a kezét. Mindig tudja, hogyan osztozzon mások fájdalmában.” Welles később is támogatta nagynénjét a nehéz időszakban, mikor újszülött gyermeke kórházba került.

„A Down-szindrómás emberek mások érzéseit úgy élik meg, ahogy az a mi számunkra elképzelhetetlen” – mondja Peterson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top