Család

Megható: összefogtak a Crohn-beteg anyáért a helyiek

300 ezer euróba kerül a 28 éves ácsi édesanya németországi gyógykezelése.
crohn-beteg anya

Jótékonysági koncertet tartottak a Komárom-Esztergom megyei Ácson egy súlyos Crohn-beteg családanyáért – számolt be az RTL Híradója.

A kistelepülésen élő nő kiskora óta beteg, de tünetei hét hónapja, a szülése után erősödtek fel. Többször megműtötték, a vastagbelét eltávolították. Szeptemberben az orvosok azt mondták, nem tudnak rajta segíteni, néhány napja azonban átszállították egy németországi kórházba, ahol először azon dolgoznak, hogy megerősítsék az immunrendszerét.

A nő édesanyja a hírműsornak úgy nyilatkozott: szörnyű fájdalom, amit családjuk hónapok óta átél, ám a helyiektől kapott támogatás és szeretet újra erőt ad neki. „Csak azt szeretném, hogy meggyógyuljon. Semmi mást nem kívánok, csak ezt” – fogalmazott könnyeivel küszködve az anya.

Mivel a fiatal nő gyógykezelése nagyjából 300 ezer euróba kerül, az ácsiak tovább folytatják az adománygyűjtést. November 9-én jótékonysági bált is rendeznek.

(Nyitókép: RTL Híradó)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top