Család

Halott nővérükről nevezte el a gyerekét, kiborította a húgát

Kegyeleti okokból áll a bál a családban.

Amikor az ismeretlen Reddit-felhasználó Rowannek nevezte el újszülött kislányát balesetben elhunyt mostohanővéréről, még nem sejtette, hogy családi viszályt robbant ki. Pedig pontosan ez történt.

Az újdonsült apa azt írta, mikor a szülei megismerkedtek, az apjának egy korábbi kapcsolatából már volt egy négyéves lánya, Rowan. Noha a férfi és négy évvel később született húga Rowan mostohatestvérei voltak, nagyon szerették őt, ezért őket is súlyosan megsebezte, mikor a lány 18 éves korában autóbalesetben meghalt. Rowan halálának évében a férfi húga, aki akkor 9 éves volt, azt mondta, egyszer majd szeretné Rowannek nevezni a lányát, nővérük emlékére.

baba láb

(iStock)

Ez a beszélgetés lett teljesen elfelejtve az idei évre, amikor is megszületett a férfi kislánya, akit Rowannek neveztek el. Mikor a húga megtudta, mi lett az újszülött neve, összeveszett a bátyjával. A Reddit-felhasználók véleménye eltér a kérdésben: egyesek szerint a férfi tudta, hogy a Rowan nevet a húga szeretné a gyerekének adni, és ez egy olyan fontos családi tudás, amit nem lett volna szabad elfelejtenie. Mások szerint a nevek nem jogdíjkötelesek, mindenki azt adja a gyerekének, amelyiket akarja.

Az eredeti poszt írója később visszatért, hogy megírja a többieknek: a családi béke érdekében Roanre változtatják a baba nevét, ami hasonlít az eredetire, mégsem az, így mindenki megnyugodhat.

(Cafe Mom)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top