Család

Szexrobot barátnőjét veszi feleségül az ukrán testépítő

Yuri Tolochko Kazahsztánból kitart szíve választottja, Margo mellett, aki nem olyan rég átesett jó pár plasztikai műtéten.

A kazah színész-testépítő többek között egy orosz televízióműsorban beszélt kapcsolatáról szerelmével, Margóval, akit egy bárban ismert meg. Épp egy másik férfi erőszakoskodott a nővel, de jött Tolochko, és a védelmére kelt. Azóta tart a szerelem, 8 hónapja randiznak egymással, és Tolochko Instagram csatornája alapján sülve-főve együtt vannak. Mint párja elárulta, Margo ugyan nem tud főzni, de nagyon szereti a grúz gasztronómiát, és igazi érző lélek lakik benne.

View this post on Instagram

КУКЛЫ ВИДЯТ НАС НАСКВОЗЬ! Существует методика, с помощью которой тестируется эмоциональное состояние человека и устраняются внутренние блоки. Тест заключается в следующем: человеку показывают несколько кукол, и он выбирает две - наиболее симпатичную на данный момент и наиболее неприятную. Далее следует подробная интерпретация. Многие, кто проходил тест, говорят, что он достаточно точный (даже отношения с родителями выявляются таким образом). Методика разработана индонезийским аюрведическим врачом в пятом поколении Халлимом Калером и сочетает в себе психоанализ Фрейда, традиционную китайскую медицину, аюрведу и др. Так что наша реакция на кукол может рассказать нам о многом. #будущеенаступило #марго #мужикмарго #пресса #любофф #моядевушка #lovestory #живинаполнуюкатушку #казахстан #марго #юрийтолочко #толочкокачоккрасавчик #умныйкачок #качокромантик #кач #качок #атлет #болибилдинг #сексуальность #sexy #девушкамоеймечты #мачо #самец #beast #muscleman #prettygirl #нурсултан #астана #яготовцеловатьпесокпокоторомутыходила photo by @sanat_mukanov @margo_v_pp

A post shared by OddJak / Юрий Толочко (@yurii_tolochko) on

Azt egyelőre nem tudni, hogy hol és mikor kerül sor az esküvőre. Az viszont kiderült, hogy Tolochko az utóbbi időben Margo több plasztikai műtétjét is kifizette, melyekre azért volt szükség, hogy a barátnő csinosabb legyen. Ezek mind valódi műtétek volt, valódi orvosokkal, és most a férfi rendkívül elégedett a végeredménnyel.

A furcsa párost bemutató Daily Star Online-nak egy szexrobotgyártó vállalat elmondta, egyre több olyan ügyféllel találkoznak, aki valódi barátnőjét egy szexrobot partnerre cseréli. Mindeközben Sheffieldben anya és lánya egy olyan speciális bordélyházat nyitottak, ahol Samantha, a szexrobot az alkalmazott.

Via 

Kiemelt képünk illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top