Család

Gyerekeit is zaklatja a nőverő férfi, rendőri védelmet szeretne a brutálisan bántalmazott Bernadett

Orosz Bernadett fél, hogy exe újra rátalál, és bántani fogja, ráadásul a gyerekek is rettegnek a férfitól.

Félti agresszív apjuktól gyerekeit az a miskolci nő, akit volt párja félholtra vert Bujákon – számolt be a Tények. A férfi ellen távol tartási végzést hoztak, ennek ellenére üzenetekkel zaklatja állandóan a családot. Orosz Bernadett fiának sokszor rémálmai vannak, retteg, hogy anyját apja megtalálja és megöli.

„A gyerekek velem alszanak a tragédia óta, és van olyan eset, hogy éjszaka lemegyek a mosdóba, és a kisfiam sírva rohan utánam” – meséli az asszony, akinek a kisfia olykor azt üvölti, hogy ne menjen el, mert apa megöli. Bernadettnek a mai napig maradandó sérülései vannak a bántalmazás miatt, még műtétek várnak rá.

A novemberben elrendelt távoltartási végzés ráadásul csak 4 hónapig érvényes, hamarosan lejár. A család retteg, hogy utána mi lesz velük. Ráadásul a férfi most karácsonykor is kereste őket telefonon.

Bernadett tart attól, hogy nemcsak őket, hanem másokat is bánthat a férfi. Az asszony most az állami szervektől várja a segítséget, hogy soha többé ne kelljen rettegniük, a bántalmazó férfi ugyanis még mindig szabadlábon van.

Kiemelt kép: Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top