Család

Négyhavi távoltartást indítványoztak a Bujákon félholtra vert nő ügyében

Az indítványban azt kérik, hogy ne léphessen kapcsolatba Bernadettel támadója, illetve tartsa magát távol a nő által látogatott intézményektől, helyektől.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a bujáki Orosz Bernadett a Facebookon számolt be brutális bántalmazásáról, amit volt párja követett el ellene egy szállodában. A közösségi oldalra osztott meg fotókat felismerhetetlenségig vert arcáról, így kért segítséget, elmondása szerint  ugyanis a rendőrség szabadon engedte bántalmazóját.

Az 52 éves férfi egyébként egy tartalékos katona, akinek azóta soron kívül megszüntették a szolgálati viszonyát. Múlt szombaton, egy rendezvény után verte meg Bernadettet, nem először. Életét a nő annak köszönheti, hogy a férfi ismerősei meghallották, mi történik, és a recepcióssal együtt a segítségére siettek. Bernadett szerint a férfi azért esett neki, mert azt gondolta, Bernadett azért megy fel a szobába, hogy egy másik férfival beszéljen telefonon.

A Pásztói Járási Ügyészség most négy hónapi távoltartás elrendelését indítványozta a bűnismétlés megakadályozása érdekében – írja a 24.hu.

(via)

Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Freepik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top