nlc.hu
Család

Ezt gondolja a vádemelésről Orosz Bernadett

Orosz Bernadett: Csak akkor nyugszom meg, ha rácsok mögött lesz a bántalmazóm

Az áldozat az ATV Híradónak nyilatkozott, miután ma kiderült, vádat emeltek az őt brutálisan megverő férfi ellen.

Orosz Bernadett az ATV Híradójának nyilatkozott, miután ma kiderült, hogy életveszélyt okozó testi sértés kísérlete és súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a Nógrád Megyei Főügyészség 54 éves támadójával szemben.

Orosz Bernadett

Orosz Bernadett (RTL Klub)

Mint ismert, a volt katona 2019-ben egy bujáki üdülőben tartott rendezvényen brutálisan megverte Bernadettet, aki azt mondja, ő csak akkor nyugodna meg, ha rácsok mögött látná végre bántalmazóját.

„Tehát itt nem az éveken van a hangsúly, hanem, hogy ebből a 3 év hat hónapból ne legyen felfüggesztett börtönbüntetés. Mert akkor egy időzített bombaként visszakerülne a társadalomba, és mint számtalan esetben tudjuk ugye, előbb utóbb nagy valószínűséggel más ellen is el fogja ezt követni, aki majd nem éli túl” – fogalmazott az ATV Híradónak az áldozat.

Orosz Bernadett a Facebookon számolt be a brutális bántalmazásról a támadás után. A közösségi oldalra kitette a fotót a felismerhetetlenségig összevert arcáról, hogy segítséget kérjen, a támadóját ugyanis szabadon engedték.

A vádirat szerint a bántalmazás nem volt előzmény nélküli. A férfi és a nő 2018-ban ismerkedett meg, kapcsolatuk a férfi féltékenysége miatt konfliktusokkal volt terhelt. 2019 júniusában egy családi rendezvényen összevesztek, az ittas férfi a nő fejét a falhoz verte, majd a menekülő sértettet kétszer tarkón ütötte. Később a sértett miskolci otthonába utaztak, ahol a férfi a teraszon megtépte a nő haját és megpofozta.

Arra az esetre, ha a férfi az előkészítő ülésen bűnösségét beismeri, és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, az ügyészség 3 év 6 hónap szabadságvesztés és 4 év közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top