Család

Tüntetést szerveznek a brutálisan megvert Orosz Bernadett mellett a Miskolci Törvényszék elé

Hamarabb kell megjelennie az áldozatnak a bíróság előtt, mint bántalmazójának.
Elhalasztják Orosz Bernadett rágalmazási ügyének tárgyalását

A Nőkért Egyesület augusztus 26-án tüntetést szervez Orosz Bernadett mellett a Miskolci Törvényszék elé -írja az Index.

A brutálisan összevert nőnek ugyanis aznap kell megjelennie a bíróságon becsületsértés miatt, előbb, mint támadójának, aki bántalmazta.

„Igaz a hír, valóban előbb kell az áldozatnak bíróság elé állnia a tettes jó hírnevének megsértése miatt, mint az elkövetőnek a súlyos testi sértésért. Augusztus 26-án kell számot adnom arról, hogy miért tettem ki a fényképeket és hozzá a történetemet a közösségi oldalamra. Bevallom, ma sem tennék másképpen, hiszen meggyőződésem, a nyilvánosság ereje védett meg a következő veréstől” – mondta pár hete a Blikknek Orosz Bernadett.

Mint ismert, a családanyát egykori barátja egy osztálytalálkozó után verte agyba-főbe, a sikoltozást meghalló szállodai recepciósnak és a party néhány résztvevőjének köszönhető, hogy nem történt nagyobb tragédia. Orosz Bernadett a sajtóhoz fordult, miután a rendőrségen szerinte nem vették elég komolyan azt, mennyire fél ezek után a támadójától.

(via)

(Kiemelt kép: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top