nlc.hu
Mindennapok
Ilyen nincs! Hamarabb kell bíróság elé állnia Orosz Bernadettnek jó hírnév megsértéséért, mint bántalmazójának

Ilyen nincs! Hamarabb kell bíróság elé állnia Orosz Bernadettnek jó hírnév megsértéséért, mint bántalmazójának

Augusztus 26-án kell magyarázkodnia, miért tette ki a közösségi oldalra a bántalmazás történetét.

„Igaz a hír, valóban előbb kell az áldozatnak bíróság elé állnia a tettes jó hírnevének megsértése miatt, mint az elkövetőnek a súlyos testi sértésért. Augusztus 26-án kell számot adnom arról, hogy miért tettem ki a fényképeket és hozzá a történetemet a közösségi oldalamra. Bevallom, ma sem tennék másképpen, hiszen meggyőződésem, a nyilvánosság ereje védett meg a következő veréstől” – mondta a Blikknek Orosz Bernadett, akit volt barátja vert felismerhetetlenné egy évvel ezelőtt.

Mint ismert, a családanyát a férfi egy osztálytalálkozó után verte agyba-főbe, a sikoltozást meghalló szállodai recepciósnak és a party néhány résztvevőjének köszönhető, hogy nem történt nagyobb tragédia. Orosz Bernadett a sajtóhoz fordult, miután a rendőrségen szerinte nem vették elég komolyan azt, mennyire fél ezek után a támadójától.

Az ex alezredes a sajtónak nyilatkozva ezután azt mondta, egy filmszakadás után már csak az van meg neki, hogy a rendőrök támogatják, és kérdezik, mi történt. Állítja, hogy nem igaz, hogy Bernadett életére tört volna.

(via)

(Kiemelt kép: Jakupcsek Plusz)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top