Mindennapok

Ilyen nincs! Hamarabb kell bíróság elé állnia Orosz Bernadettnek jó hírnév megsértéséért, mint bántalmazójának

Augusztus 26-án kell magyarázkodnia, miért tette ki a közösségi oldalra a bántalmazás történetét.

„Igaz a hír, valóban előbb kell az áldozatnak bíróság elé állnia a tettes jó hírnevének megsértése miatt, mint az elkövetőnek a súlyos testi sértésért. Augusztus 26-án kell számot adnom arról, hogy miért tettem ki a fényképeket és hozzá a történetemet a közösségi oldalamra. Bevallom, ma sem tennék másképpen, hiszen meggyőződésem, a nyilvánosság ereje védett meg a következő veréstől” – mondta a Blikknek Orosz Bernadett, akit volt barátja vert felismerhetetlenné egy évvel ezelőtt.

Mint ismert, a családanyát a férfi egy osztálytalálkozó után verte agyba-főbe, a sikoltozást meghalló szállodai recepciósnak és a party néhány résztvevőjének köszönhető, hogy nem történt nagyobb tragédia. Orosz Bernadett a sajtóhoz fordult, miután a rendőrségen szerinte nem vették elég komolyan azt, mennyire fél ezek után a támadójától.

Az ex alezredes a sajtónak nyilatkozva ezután azt mondta, egy filmszakadás után már csak az van meg neki, hogy a rendőrök támogatják, és kérdezik, mi történt. Állítja, hogy nem igaz, hogy Bernadett életére tört volna.

(via)

(Kiemelt kép: Jakupcsek Plusz)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top