Aktuális

Orosz Bernadett szerint „szenilis” a támadója, ha semmire sem emlékszik a verésből

Ugyan mit várhatunk tőle, mint hirtelen szenilitást – jegyzi meg ironikusan a nő.

Ahogy azt mi is megírtuk, a sajtóban magyarázkodik Orosz Bernadett támadója. Az egykori alezredes a Borsnak elmondta, nem is volt olyan durva a támadás, amilyen a képeken látszik, és „tönkrement az élete”. A hvg.hu vette észre, hogy a megvert bujáki nő a Facebookon reagált a Bors cikkére, mely néhány órája megszólaltatta a volt katonát, aki Orosz Bernadett szerint majdnem halálra verte őt.

Bernadett azt követően írta meg a bejegyzést, hogy a veréssel megvádolt volt katona, K. István interjút adott a Borsnak, melyben azt állította, semmire nem emlékszik.

„Ugyan mit is várhatnánk az elkövetőtől, mint fiktív lejárató hadjáratot az áldozat ellen, hirtelen szenilitást…… – kezdi posztját a nő. – Maga a »nem emlékszem« is kiüti nálam a biztosítékot, mert nem ez az igazság. Az előző két bántalmazásra sem emlékszik?! ” – vonja kérdőre. 

Orosz Bernadett először a Facebookon számolt be a brutális bántalmazásról, a közösségi oldalra kitette a képet felismerhetetlenségig összevert arcáról, hogy segítséget kérjen, ugyanis, mint mondta, a rendőrség szabadon engedte bántalmazóját.

A mostani posztjának szövege itt olvasható:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top