Család

Orosz Bernadett a bántalmazójáról: „Még én fizessek annak, aki összevert?”

Nem érte meglepetésként, hogy volt barátja beperelte őt.

Orosz Bernadett is reagált a hírre, hogy ötmillió forintra perli őt volt barátja azért, mert miután a nő megírta a történetét a közösségi médiában, a férfit elbocsátották a munkahelyéről, ő és gyerekei is halálos fenyegetéseket kaptak.

A hatgyerekes bujáki nőt volt barátja, egy nyugalmazott katonatiszt agyba-főbe verte, Orosz pedig tavaly novemberben képeket osztott meg a saját arcáról, hogy a nyilvánosság erejével védekezzen az erőszakos férfi ellen.

 „Hihetetlen számomra, hogy a jogrendszer ezt megengedi. Azért írtam le a velem történteket, mert ezen múlt az életem – nyilatkozta a kártérítési perről Orosz Bernadett a Blikknek. – Minden egyes napomat az teszi ki, hogy feldolgozzam a bántalmazást. A mostani per csak újra felszakítja a sebeket. Nem elég, hogy az életemre törtek, még én fizessek annak, aki összevert? A kereset ugyanakkor nem ért váratlanul, ez is csak alátámasztja azt, amiről mi, áldozatok beszélünk: még ránk mutogat az elkövető, ha felvállaljuk, amit velünk tettek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top