nlc.hu
Aktuális

Orosz Bernadett videója bántalmazójáról

Nyilvánosan szerelmet vallott Orosz Bernadett támadója pár órával azelőtt, hogy majdnem halálra verte

„Szeretek egy nőt, itt ül mellettem”, mondta a férfi a támadás előtt. Azóta is szabadlábon védekezik.
Orosz Bernadett

Osztálytársai és Orosz Bernadett előtt beszélt arról a nő támadója, hogy szerelmes belé és új életet akar kezdeni vele – pár órával azelőtt, hogy majdnem halálra verte. A monológról videót készített Orosz, és eljuttatta a Telexnek; mint mondta, azért találta meg, mert éppen tárhelyet szabadított fel a telefonján. A videót összekombinálta a verés után készített szelfivel, emlékül, „hogy majd visszanézhessük”, de a bírósági tárgyalás során is szeretné bemutatni. 

Az 54 éves férfi a bujáki honvédüdülőben tartott rendezvényen az életére visszatekintve elismeri az osztálytársainak, hogy mindig is egy féktelen ember volt, de mint mondja, „megéltem azt, hogy tudjam bírálni magam”. Az 54 éves férfi elmondja, hogy tíz éve elvált és egyedül nevelte a gyermekeit. „Büszke vagyok magamra. Mindig arról álmodtam, hogy egyszer mellettem lesz valaki. Az életemben eljött egy olyan pont, hogy döntöttem. Megtörténtek dolgok, levontam a konzekvenciát, tanultam belőle. Szeretnék egy új életet élni, egy igazi életet. Szeretek egy nőt, itt ül mellettem” – mondta a férfi.

A Nógrád Megyei Főügyészség novemberben emelt vádat életveszélyt okozó testi sértés kísérlete és súlyos testi sértés kísérlete miatt a férfival szemben, közölte az ügyészség. A közlemény nem nevesíti, de az ügyben Orosz Bernadett volt az áldozat. Ahogyan a vádiratban is olvasható, a vacsora után az emeleti szobájukban az ittas férfi féltékenykedni kezdett, majd az így kialakult veszekedésben a homlokán megütötte a nőt, aki ezután kizárta őt a szobából. Később a férfi az ajtót betörve rárontott, és gátlástalanul, hosszasan bántalmazta a sértettet, aki egyszer ki tudott menekülni a szobából és segítségért kiáltott, de a férfi a szobába visszahúzva ezután is tovább verte őt. A bántalmazásnak végül a segélykiáltásra az emeletre siető vendégek és az üdülő dolgozói vetettek véget.

Miután a nyilvánossághoz fordult, sokan kétségbe vonták Orosz Bernadett igazát. „Az áldozathibáztatás azért érint rosszul, mert nem valós vádak értek. Amíg szabadlábon védekezhet, az előzmények alapján, okkal úgy érzem, veszélyben van az életem” – mondta a Telexnek. Orosz Bernadett a novemberi vádemelés óta nem kapott tájékoztatást az ügy állásáról, a férfi szabadlábon van, távoltartási végzés van érvényben vele szemben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top