Család

Vízzel teli, működő mosógépből szedték ki az 5 éves gyereket

Az anya állítja, fogalma sincs, hogy kerülhetett a kisfiú a gépbe, a rendőrség viszont erősen kételkedik a vallomás hitelességében.

Az amerikai Indiana államban történt a rejtélyes eset, még december 19-én, kora reggel. Az anyuka, Heather Oliver állítása szerint reggel egyszer csak arra lett figyelmes, hogy különös zajok jönnek a fürdőszobából, és az előbb még az ágyban fekvő gyerek már benne van a vízzel teli, járó mosógépben.

Utána, mint mondja, azonnal leállította a gépet és kiszedte a gyereket. Ám ezek után nem a mentőket, hanem a férjét hívta, aki hazasietett a munkából, majd ő vitte kórházba a kisfiút, aki csodával határos módon túlélte a „balesetet”. Elmondták, így egyszerűbbnek látták megoldani a helyzetet.

A rendőrség szerint azonban több ponton is megbillen az anya vallomása. Például a nyomozók, miután felkeresték a mosógépet gyártó céget, kiderült, hogy az eszközt csak akkor lehet beindítani, ha valaki az ajtaját kívülről becsukja. Ezek után a gyerekpszichológusnál a kisfiú csak annyit árult el, hogy az édesanyja „nem kedves”, az apa szerint Heather viszont nagyon jó, gondoskodó anya.

A rendőrség az anyát letartóztatta, egyelőre gondatlanságból elkövetett gyermekveszélyeztetés alapos gyanújával, de a vád végül akár gyermekgyilkossági kísérlet is lehet.

(Via/via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top