Család

Kínai tejreklámban szerepel II. Erzsébet unokája

Peter Phillips több tízezer fontot kereshet a hirdetéssel.

A Daily Mail vette észre, hogy II. Erzsébet és Fülöp herceg 42 éves unokája, Anna hercegnő fia, Peter Phillips tejet reklámoz a kínai tévében. Phillips bankár és nincs nemesi címe, mivel a feltételezések szerint apja nem fogadta el a számára felajánlott titulust.

Phillips a Jersey tejmárkát népszerűsíti, amivel a brit pletykalap becslése szerint több tízezer fontot is kereshet. A BBC megkereste a Buckingham-palotát, ahol azt mondták, nem beszéltek Phillipsszel a reklámról, arra pedig nem reagáltak, milyen megállapodás vonatkozik a reklámokra a királyi hoz tartozó személyek esetén.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Harry herceg és felesége, Meghan Markle nemrég jelentették be, hogy szeretnének több időt tölteni Kanadában tölteni, és pénzügyileg is függetlenné válnának. Az udvar úgy döntött, hogy a pár ezentúl nem kap apanázst, nem vesz részt az udvart érintő hivatalos programokban, és a rangjukat sem használhatják majd.

Kiemelt képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top