Család

Közel 50 évig nem látták egymást, találkoztak, újra egymásba szerettek

Megható történet Joan és George egymásra találása.

A 65 éves Joan Reid és a 66 éves George Low általános iskolában találkoztak először. Joan 6, míg George 9 éves volt.

Tinédzserként járni kezdtek, majd George Joan 18 éves korában megkérte a kezét és egyúttal azt, kövesse őt Németországba, ahova katonaként vezényelték. Joan nemet mondott, mert nem akarta elhagyni Skóciában élő családját.

George és Joan is később megházasodott, mindketten kétszer, ám egyik frigy sem volt az igazi.

Joan 2017-ben úgy döntött, megkeresi George-ot Facebookon, de nem azelőtt, hogy lefogyott volna. Fontosnak tartotta, hogy leadja a túlsúlyt, hogy George megismerje a régi szerelmét. 2018-ban meg is beszéltek egy találkozót, 47 évvel azután, hogy utoljára látták egymást. Két hónappal később már együtt éltek.

A szerelem sosem jön későn. Képünk illusztráció (Fotó: Pexels.com)

Joan azt mondta a Metrónak, hogy mindig gondolt George-ra, hogy vajon mi lehet vele, többször megbánta, hogy nem tartott vele Németországba. A nő élete nem volt könnyű. Megtudta, hogy meddő, és olyan súlyos reumatikus betegségekkel küzdött, hogy 1995-től már dolgozni sem tudott.

Amikor Joan és George újra találkoztak, mindketten még házasok voltak, ám azt mondják, hogy egyikük sem volt már boldog. Most együtt vannak és madarat lehetne fogatni velük. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top