Család

Olvadozunk: ilyen cukin beszélget egymással a négy hónapos ikerpár – videó

Vajon mi fontosat beszélnek meg egymás között?

Imádni való pillanatnak lehetünk szemtanúi: a négy hónapos ikerpár tudatára ébred a másiknak, és rögtön elkezdenek „csevegni” egymással. A felvételen Archie és Freddie láthatóak, amint a szőnyegen fekve, izgalommal telve rugdalóznak, miközben egymáshoz fordulva mintha valami nagyon fontos dolgot beszélnének meg.

Forrás: Youtube

Hihetetlenül cuki, ahogy a babák a saját kis nyelvükön kommunikálnak egymással, és feltételezhetően értik is egymás mondandóját. Szüleik szerint Archie a beszédesebb, Freddie viszont roppant jó hallgató.

A pelenkázás ideje remek lehetőség egy kis konzultációra, amelyre állítólag először került sor, eddig nem igazán vették észre egymást. Ez annak is köszönhető, hogy két hónapos korukig csak elsődleges gondozójuk, azaz édesanyjuk arcát ismerik fel a babák, mielőtt más tárgyakat, személyeket is azonosítanának. Négy hónapos koruk körül már nemcsak a másikat, de különféle színeket is felismernek. Az ikrek azonban már 14 hetes koruk körül képesek egymással szociális interakcióba lépni.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top