Család

Ellopták Szilvia ékszerét, amelyben anyja hamvai voltak

A nő még reménykedik, hogy sikerül visszaszereznie a különleges medált.

Szilvia két éve keres egy felbecsülhetetlen értékű ékszert, amelyet betörők vittek el tőle. A medál azért különleges, mert a 2012-ben elhunyt édesanyja hamvaiból préseltek egy gyémántot, amelyet az elefántot mintázó ékszerbe foglalták. Ez volt édesanyja utolsó kívánsága.

A család pénzt ajánlott az ékszerért, és feljelentést is tettek, de egyik sem vezetett eredményre. A Bors most azt írja, hogy a medál fotója nemrégiben felbukkant egy webáruház oldalán 443 ezer forintos áron, de valaki megvette.

Szilviáék hiába keresték meg a céget, nem tudtak nekik segíteni, mert nem tudják, kitől vették a medált. És arról sincs fogalmuk, hogy tőlük ki vásárolta meg, mert készpénzes vevő volt, aki egyébként 300 ezer forintra lealkudta az árat.

Annyi derült ki, hogy a medált 2019 áprilisában értékesítették, miután valaki zálogba adta. A vállalkozás minden akkor érvényes jogszabályt betartott, mert annak idején még igazolvány nélkül is zálogba lehetett adni ékszert.

(Kiemelt kép: illusztráció.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top