Horoszkóp

Melyik medált választod? Ezt árulja el rólad

Melyik csodaszép medált viselnéd legszívesebben a nyakláncodon? Melyik tetszik a legjobban? Választásod a személyiségedről is mesél. Nos, mit árul el rólad a kedvenc ékszered? Nagyon érdekes és hasznos információkat.

A formák, a színek, a drágakövek személyiségedről is árulkodnak. Nem véletlen az sem, ha egészen más stílusú ékszer tetszik neked, mint például a legjobb barátnődnek. Az ízlést alakítja, formálja a neveltetés, a szülői minta és persze a személyiségtípus is.

Nézd meg ezeket a gyönyörű nyakláncmedálokat. Melyiket választanád, melyiknek örülnél a legjobban, ha párod meglepne vele? És vajon, mit árul el rólad az, hogy melyik ékszert viselnéd? A személyiségrajzokat a kép alá görgetve találod. Kérlek, a leírást a végleges döntésedet követően olvasd el. Ha felkészültél, kezdődhet a játék.

nyaklánc medál személyiség teszt

Ha az 1. medált választottad

nyaklánc medál személyiség tesztNagyon nőies típus lehetsz, ha ezt a medált választottad. Szívesen viselsz elegáns holmikat, szeretsz ragyogni. Igényes vagy a külső megjelenésedre, de meg is keresed azt a pénzt, amit ruhákra, kozmetikumokra költesz. Az egészséges életmód híve vagy. A családod nagyon fontos, a férjedre picivel több figyelmet fordítasz, mint a gyerekekre. Jól teszed, hiszen a gyerekek boldog szülőkre vágynak. Értékeld egy kicsit jobban magad, hiszen nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezel. Őrizd meg finom nőiességedet, és időnként tedd azt, amire a szíved mélyén vágysz.

Ha a 2. medált választottad

nyaklánc medálAz érzelmeket tökéletesen össze tudod egyeztetni az intelligenciáddal. A mottód szerint az emberek legszexibb tulajdonsága a lelkükben rejlik. Mélyen érző és megfontolt típus vagy, de az életben adódó nehézségeket is tudod kezelni. Saját gondolatokkal rendelkezel, és az öltözködési stílusod is valódi egyéniséget tükröz. Élj a lehetőségekkel, fordítsd a saját és a hozzád legközelebb állók javára az így szerezhető előnyöket. Ne engedd eluralkodni magadon a pesszimizmust, akkor sem, amikor éppen mélypontot élsz meg. Pontosan ezek a mélységek segítenek a lelked fejlődésében.

Ha a 3. medált választottad

nyaklánc medál személyiség tesztVálasztásod tudatosságra utal. Az egyszerűséget kedveled, ezért sosem bonyolítod túl az életedet, még az öltözködésed is letisztult stílusról árulkodik. Vidám és mozgékony típus vagy, a személyiséged kifejezetten érett, nyitott vagy a világra, előítéletek nélkül éled az életet. Ugyanakkor hajlamos lehetsz túlpörögni, túlzottan is sokat vállalni a saját igényeid kárára. Szeretnél megfelelni, szeretnéd az elismeréseket besöpörni, ezért inkább túlfeszíted a húrt, de nem mondasz nemet. Meg kell próbálnod egyensúlyt találni a napi feladatok és az önismeret között. Utóbbihoz az is hozzátartozik, hogy megtanulj nemet mondani, amikor szükséges. Önmagadért teszed.

Ha a 4. medált választottad

nyaklánc medál személyiség tesztValódi tündér rejlik a lelkedben, ha ezt a medált választottad. Te még az a típus vagy, aki szívesen kézimunkázik, varrogat. Amikor engedi az időd, magad varrod a saját és gyermekeid ruháit is. Egyéni stílus jellemez, a kreativitásod, az alkotókészséged bámulatos. A családod, a párod és a gyerekek a legfontosabb értéket képviselik az életedben. Mindent megtennél értük. Mégis nagyon fontos, hogy saját magadra is fordíts időt, amikor azt teheted, ami feltölti a lelked. Az alkotói munka ilyen, de az inspirációkhoz egyedüllétre van szükséged. Számos olyan dolgot teszel, amire valójába semmi szükséged, és ugyanígy számos olyan ember vesz körül, aki csak rabolja az energiádat. Szabadulj meg tőlük lehetőség szerint minél előbb.

Ha az 5. medált választottad

medál nyaklánc személyiség tesztNagyon bájos típus vagy, ha ez a medál tetszik neked a legjobban. Szüntelenül mosolyogsz, a lelked ragyog. Kedveled az extravagáns, feltűnőbb holmikat. Időnként az érzéseid eluralnak téged, ilyenkor gondolkodás nélkül ereszted ki a gőzt, és adod ki magadból mindazt, ami felgyülemlett benned. Nem a munka és a karrier a legfontosabb értékek az életedben, ettől függetlenül mégis kiváló munkaerőnek számítasz. Addig végzed ugyanazt a feladatod, amíg tölti a lelked, amikor unalmassá, megszokottá válik, inkább más munka után nézel. A legfontosabb, hogy próbáld meg valamivel hatékonyabban kontrollálni az érzéseidet, a váratlan érzelmi kitörések nemcsak a környezetedben élőknek okoznak kellemetlen pillanatokat, de neked is, amikor folyamatosan bocsánatot kell kérned a viselkedésedért.

Ha a 6. medált választottad

medál nyakláncBámulatosan erős idegekkel rendelkezel, téged szinte semmi és senki nem billent ki az egyensúlyból. Ugyanakkor nagyon szívesen feszegeted a saját határaidat. Az elméd éles, pillanatok alatt képes vagy reagálni bármilyen helyzetre, az életedben megragadod az adódó lehetőségeket. A másokkal való kapcsolataidban kifejezetten igényes és körültekintő vagy. Mindenkor alaposan meggondolod, kinek szavazol bizalmat. Mindezt nem hiúságból, önzőségből teszel, inkább a korábbi tapasztalaid tesznek óvatossá. Vedd észre, nagyon sokat dolgozol. Neked is jár a pihenés, a kikapcsolódás. Ilyenkor tedd félre a feladatokat, hidd el, a munka megvár. Újult erővel, feltöltődve sokkal hatékonyabb lehetsz.

(via zen magazin)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top