Horoszkóp

Melyik álomházat választod? Sokat elárul rólad

Milyen álomházban élnél a legszívesebben? Válassz a hat szebbnél szebb épület között, majd olvasd el, döntésed milyen különleges információkat fed fel a személyiségedről. Melyik álomházat választottad, és mit árul el mindez rólad?

A szívedben élő álomház a személyiségedről is különleges dolgot árul el. Milyen házban képzeled el az életedet? Milyen típusú épületben élnél a legszívesebben? Vidékre költöznél, vagy inkább egy úszómedencés, óriási palotába? Esetleg a tenger mellé? Választásod ezúttal is a legbelsőbb tulajdonságaidra világít rá. 

Ha felkészültél a játékra és persze a mini önismereti utazásra, akkor válassz egyet a gyönyörű házak közül!

személyiségteszt álomház

Ha az első álomházat választottad

Ha erre a gyönyörű vidéki házra esett a választásod, minden bizonnyal romantikus típus lehetsz. Talán te is azok közé tartozol, akik nem könnyen barátkoznak, nem véletlen, hiszen a mennyiség helyett a minőséget részesíted előnyben. Boldog és elégedett emberekkel veszed magad körbe. Nem jársz nagy és harsány társaságokba, inkább csak a hozzád legközelebb állókkal tartod a kapcsolatot. Az sem zavar, amikor egyedül vagy, sőt időnként kifejezetten vágysz a csendre és a nyugalomra.

Ha a második álomházat választottad

A biztonság és a stabilitás a legfontosabb a számodra, ha ezt a képet választottad. A kastély vastag és szilárd falai mindentől megvédenek. Az életed szervezett, általában nagyon jól beosztod az idődet. Viszont pontosan ezen okból gyűlölöd, amikor valami vagy valaki keresztülhúzza a számításaidat, és át kell szervezned a megszokott dolgaidat. Szereted a csapatmunkát, segíted a társaidat, akik a cinikus megjegyzéseiddel együtt is elfogadnak és kedvelnek téged. Nyugodtan légy rá büszke.

Ha a harmadik álomházat választottad

Ha ezt a csodaszép alpesi házat választottad, biztosan nagyon szeretsz utazni. Nemcsak a valóságban, az álmaidban is. Szívesen képzeled el, szívesen fantáziálsz arról, milyen életed lesz majd egyszer, hol fogsz élni, és milyen munkát végzel. Olyan helyen élnél, ha kedvelik és kölcsönösen tisztelik egymást az emberek. A környezeted viszont csak ritkán vesz téged komolyan, kicsit naiv és álmodozó természeted miatt. A legjobban akkor érzed magad, amikor meleg nyári estén a szeretteiddel együtt körbeülitek a kerti tűzrakóhelyet, és szalonnát sütögetve beszélgettek.

Ha a negyedik álomházat választottad

Ha egy ilyen ultramodern álomházban képzeled el az életedet, akkor nagy valószínűség szerint határozott, következetes és nagyon pontos ember lehetsz. Az is biztos, követed a divatot, a legújabb trendeket, legyen szó öltözködésről, mobiltelefonokról vagy bármilyen egyéb piacra dobott újdonságról. Ugyanakkor sosem vásárolnál fölösleges holmikat csak azért, hogy elmondhasd, neked is van belőle. Csak azt veszed meg, amire igazán szükséged van. Hosszú távban gondolkozol, tartós és értékálló dolgokra költöd a pénzed.

Ha az ötödik álomházat választottad

Rendkívül kreatív, tehetséges és különleges ember vagy, ha ezt a tengerparti házat választottad. Időnként furcsa és szokatlan elképzeléseid lehetnek a világról, de éppen emiatt szeretnék téged a körülötted élők. Népszerű és szórakoztató típus vagy, nagyon sokan kedvelnek, és keresik a társaságodat. Szívesen szervezel bulikat, és remek vendéglátó hírében állsz. Az is igaz, a partiról senki sem távozhatnak a nélkül, hogy előtte nem segített volna a rendrakásban. Könnyen lehet, máris azon járnak a gondolataid, hogy ebben a vízparti villában micsoda összejöveteleket tarthatsz majd…

Ha a hatodik álomházat választottad

Pozitív gondolkodású, optimista beállítottságú ember lehetsz, ha ezt a gyönyörű villát választottad. Döntésed azt is elárulja a személyiségedről, hogy szívesen jársz társaságba, aktív, energikus típus vagy. A céljaidért teszel, történjen bármi, amit kitalálsz, meg is valósítod. Erősen hajt a meggazdagodás vágya. Annak ellenére, hogy gyakran kapsz meghívást különböző társasági eseményekre, igazán közeli barátot alig tartasz számon. Mindennek leginkább a bizalmatlanságod az oka, csak nagyon kevés embernek és nagyon nehezen szavazol bizalmat.

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top