Horoszkóp

Melyik cipőt választod? Izgalmas dolgot árul el rólad

Gondoltad volna, hogy kedvenc cipőd több mindent is elárul a személyiségedről? Most itt a lehetőség, hogy pontosan megtudd, mégis mi az, amit felfed rólad. Persze mostantól te is megtudhatod, másokról mit árul el a cipőjük. Izgalmas játékra invitálunk. Nos, melyik cipőt választod?

Ha imádod a cipőket, ezt a személyiségtesztet is nagyon fogod szeretni. A Kansasi Egyetem kutatói bebizonyították, hogy a cipők 90 százalékos pontossággal fedik fel viselőjük személyiségét. Mindez pedig azt jelenti, kedvenc cipőd sokkal többet árul el a rólad, mint eddig sejtetted volna. 

Kétségtelen az is, egy csodaszép új cipő a hangulatodon is sokat javít, szóval, a cipők nemcsak mesélnek, de bámulatos varázserővel is bírnak. Vajon mit árul el rólad a kedvenc cipőd? Válassz ki a lelkedhez legközelebb állót, és izgalmas dolgot tudhatsz meg magadról. 

Ha kedvenc cipőd sportos, kényelmes

cipő személyiségteszt

Cipőd szerint érzelmileg kiegyensúlyozott és erős típus vagy. A szorongás csak nagyon ritkán jellemző rád, ha egyáltalán éreztél ilyesmit valaha. Az emberek leginkább azért szeretnek és tisztelnek, mert két lábbal, stabilan állsz a földön.

Ha kedvenc cipőd természetesen a legutolsó divat szerinti

cipő személyiség teszt

Divatos cipőd azt meséli, nagyon szeretsz vásárolni, de meg is teheted, hiszen megkeresed rá a pénzt. Barátságos, kedves és szenvedélyes a személyiséged. Előbbinek némiképp ellentmond, hogy inkább a konzervatív típusok közé tartozol.

Ha a lezser és kényelmes balerinacipődet szereted a leginkább

cipő teszt személyiség

Kedvenc balerinacipőd szerint téged nem érdekel, mint gondolnak, hogyan vélekednek rólad mások. Kertelés nélkül kimondod, amit igaznak hiszel. Időnként éppen ez az őszinte szókimondás kever téged bajba. Leginkább a párkapcsolataid sínylik meg, hogy ami a szíveden, az a szádon.

Kedvenced a western stílus

cipő teszt személyiség önismeret

Ez az örökké divatos bokacsizma zárkózott személyiségről árulkodik. Inkább magadnak való típus lehetsz, nagyon nehezen bízol meg másokban. Folyton gyanakszol, vajon mivel és hogyan akarnak mások megtéveszteni. Valójában bámulatosan intelligens és érzékeny vagy, viselkedéseddel inkább csak megóvni szeretnéd magad.

Kedvenc cipőd a klasszikus, fekete magassarkú

cipő személyiség teszt

Kedvenc fekete magassarkúd önbizalomról, magabiztosságról árulkodik. Szívesen hívod fel magadra a figyelmet, téged csöppet sem zavar, ha a reflektor fénye rád irányul. időnként önfejű és szeszélyes lehetsz, de az is biztos, amit eltervezel, azt addig nem adod fel, amíg meg nem valósítod.

Kedvenc cipőd kényelmes, hétköznapi viselet

cipő személyiség teszt

Ez a cipő azt súgja, te vagy az, aki nagyra értékeli a kényelmet. Nemcsak a cipők esetében, az életed szinte valamennyi területén. Nyugodt és kiegyensúlyozott a személyiséged, és az is elmondható rólad, hogy soha nem nagyítod fel a dolgokat, soha nem akarod magad jobb színben feltüntetni mások előtt, mint aki valójában vagy.

A designer cipők rajongója vagy

cipő teszt személyiség

Kedvenc cipőd rémesen drága, rendkívül feltűnő, viszont az esetek többségében csöppet sem kényelmes. Sokan kérdezhetnék, akkor mégis miért ez a kedvenced? A válasz egyszerű. Békés és kiegyensúlyzott típus vagy, aki ugyanakkor nagyon szeret legalább a cipőjével feltűnést kelteni. A sokféleség, a sokszínűség téged is kecsegtet.

A lakkcipőknek képtelen vagy ellenállni

cipő teszt személyiség

Imádod a lakkcipőket. Legyen az piros, rózsaszín, sárga vagy fekete, biztosan valamennyi ott sorakozik a cipősszekrényedben. Beszédes és társaságkedvelő típus vagy, mégis jellemző rád az óvatosság is. Odafigyelsz, kivel ismerkedsz, és kivel milyen információkat osztasz meg. Szereted a csillogó, nőies cuccokat, és mindig nagyon odafigyelsz a részletekre is.

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top