Család

Otthon felejtette a gyerekeit az anya, iszonyú röhögésben tört ki, amikor erre rájött – videó

Elindult az iskolába autóval, csak épp a két kamasz fiát hagyta otthon. Vigyázat, ragályos a nevetése!

A reggeli, rohanós készülődést mindenki ismeri, ha óvodába, iskolába kell vinni a gyereket. A nagy kapkodásban az is előfordul, hogy otthon marad a tízórai vagy a tornacucc. Egy anya azonban kicsit fontosabb dolgot hagyott otthon: a gyerekeit.

A nő a Twittere posztolt egy videót, amelyben elmondja, hogy elindult autóval az iskolába a gyerekei nélkül, majd megmutatja az üres hátsó ülést. Aztán nem bírja tovább, és elementáris röhögésben tör ki:

„Vissza kell mennem, hogy felvegyem őket. Nem hiszem el. Otthon hagytam a gyerekeimet”

– mondja az anya, miközben nem bírja abbahagyni a nevetést.

Mint mondta, még félig aludt a reggeli készülődés közben, valószínűleg azért feledkezett meg a gyerekeiről. Ám a történet itt nem ér véget, sőt a nő tovább tudja fokozni az őrületet egy következő videóval.

Felvette azt is, ahogy hazaérkezik az elfelejtett gyerekekhez, akik szintén szakadtak a röhögéstől:

A videón szerencsére látszik, hogy már jókora kamaszokról van szó, így annyira nem viselte meg őket az eset. Sőt, egyikük még videózza is a videózó anyát.

A felvételek pár napja kerültek fel a netre, de iszonyú nagyot mentek, mostanáig több mint négymilliószor látták a őket.

(Kiemelt kép: Twitter/torrespriss)

Kapcsolódó cikkek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top