nlc.hu
Család
Rendkívüli szülinapi köszöntést kapott a 12 éves kislány

Rendkívüli szülinapi köszöntést kapott a 12 éves kislány

Kreatív megoldásokat szül, hogy az emberek nem mehetnek egymás közelébe.

Egy Katie nevű ír kislány tegnap ünnepelte 12. születésnapját, sajnos azonban a koronavírus-járvány miatt nem rendezhetett hatalmas bulit, hiszen mostanában senkinek nem ajánlott tömegbe menni, a legtöbben önkéntes karanténban próbálják átvészelni ezt az időszakot.

Katie barátai azonban nem hagyták magára az ünnepeltet a nagy napon, ezért különleges megoldáshoz folyamodtak, az anyukája közbenjárásával, amelyről szerencsére videó is készült, amit a mama a Twitter-oldalán meg is osztott a világgal.

A kislánynak sejtelme sem volt, mi fog történni, amikor édesanyjával kimentek a házuk kertjébe levegőzni egy kicsit. Ekkor egy autó érkezett, hatalmas dudaszóval. A kocsi megállt a ház előtt, az ablakán pedig Katie egyik barátja hajolt ki, hogy legalább így, a távolból, de személyesen kívánjon boldog szülinapot.

Ez azonban csak a kezdet volt, az első autó után ugyanis folyamatosan dudálva érkeztek a többiek is, akik hasonló módon gratuláltak a jeles nap alkalmából.

Az egyik család még egy nagy kartonlapra is felírta a Happy Birthday-t, az egyik autóból pedig egy pillanatra ki is ugrott az egyik gyerek, hogy egy saját rajzot ajándékozzon Katie-nek. Ez utóbbit természetesen érintkezés nélkül, tisztes távolságot tartva tette csak meg.

A kislány fülig érő mosolya jól mutatja, mennyire örült a kedves gesztusnak. Azt pedig a Twitter-adatai mutatják, hogy mekkora igény van mostanság a hasonlóan pozitív tartalmakra. Bár még nincs 24 órája, hogy a felvétel kikerült a közösségi oldalra, ennyi idő alatt már több mint 651 ezer alkalommal tekintették meg a képsorokat, de kapott szűk 74 ezer lájkot is, valamivel több mint tízezren pedig saját követőikkel is megosztották az ötletes meglepetést.

Innen is boldog szülinapot kívánunk Katie-nek, na meg azt, hogy minél előbb személyesen is találkozhasson a barátaival.

További cikkeink megható eseményekről, amelyek a koronavírus miatt történhettek meg:

Váratlan meglepetést kapott a 12 éves kislány a születésnapján

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top