Család

Egy egész épület énekelt egy 30. szülinapját ünneplő férfinak

A barátnője titokban szervezte meg a meglepetést, ami ugyancsak eredményesnek bizonyult.

Fel van adva a lecke most azoknak, akiknek a párja az önkéntes karantén idején ünnepli a születésnapját. Egy Los Angeles-i fotós, Hannah Chung azonban kreatív megoldáshoz folyamodott, hogy felköszöntse kedvesét, Jasont.

A nő azt mondta a férfinak, hogy csak egy kis sétára indulnak, de még a lépcsőházban megkérte, hogy nyissa ki az épület belső udvarára néző ablakot. A férfi aztán alaposan meglepődött, amikor erre válaszként a ház 76 lakásában élő többi lakója kórusban kezdte énekelni a Happy Birthday-t.

A szervezést nehezítette, hogy a pár csupán a koronavírus-járvány kitörése előtt pár héttel költözött a társasházba, de ez nem tántorította el Hannah-t a szervezéstől. Minden lakás ajtaja alatt becsúsztatott egy kézzel írt cédulát, amin megkérte a lakókat, hogy csatlakozzanak a köszöntéshez és leírta, pontosan mikor álljanak készenlétben.

Különösen jó lakóközösségről lehet szó, mivel kivétel nélkül mindenki csatlakozott az énekléshez, sőt, Hannah kérésére mindenki a telefonjával videóra is vette a közös köszöntést, a felvételeket pedig aztán átküldték neki is.

„Ez volt Jason 30. születésnapja, viszont sok mindent nem tudtam tenni érte – mondta a nő a Metro brit napilapnak nyilatkozva. – Nem tudunk sehová elmenni, nem találkozhatunk a barátainkkal, ráadásul még alapanyagok sem voltak otthon, hogy tortát süthessek neki.”

Egy biztos: ezt a születésnapi köszöntést valószínűleg sohasem felejti majd el az ünnepelt.

További cikkeink a koronavírussal kapcsolatban:

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top