Család

Elválasztotta őket a koronavírus, mindennap 3 órát szerenádozik Alzheimer-kóros feleségének

Az idősotthonban lévő Alzheimer-kóros asszonyt nem tudja látogatni a férje a járvány miatt, ezért mindennap énekel neki az ablakánál.

Egy amerikai férfi minden nap meglátogatja a feleségét az idősek otthonában, és az ablakból szerenádozik neki. A koronavírus-járvány miatt ugyanis nem mehet be az épületbe.

John és Ann Kline több mint 45 éve házasok, az asszonynál 17 éve diagnosztizáltak Alzheimer-kórt. Egy évvel ezelőtt beköltözött az alabamai Montgomeryben működő John Knox Manor idősek otthonába.

A járványügyi intézkedések miatt férje nem tudja a megszokott módon meglátogatni, ezért más megoldást talált ki, hogy együtt lehessenek. Mindennap órákig áll az ablakánál, és az üvegen keresztül énekel és beszél hozzá, sőt együtt is énekelnek.

Az otthon egyik munkatársa által készített videón éppen az Amazing Grace-t éneklik:

„Annyira szeretem a feleségemet, hogy tényleg csak a halál választhat el minket. Bármi is történjen, nem adhatod fel a szerelmet. Ha egyszer eljön az a nap, amikor már nem ismer meg engem, én akkor is mindennap meg fogom látogatni” – mondta John Kline.

(GMA)

(Kiemelt kép: Facebook/John Kline)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top