Család

A feleség bevállalta a karanténhajvágást – nem kellett volna

A frizura mesterműnek egyáltalán nem mondható, de legalább szórakoztató lett.
elrontott frizura

A szükség nagy úr – tartja a mondás, és a karantén bizony szükséghelyzet. Így gondolta ezt egy Ohióban élő pár is. Nemcsak elhatározták, de videóra is vették, ahogy a feleség hajat vág a férjének karantén idején. Valljuk be, a végeredmény hagy némi kivetnivalót maga után…

Mint napjainkra oly sokan, Emily és Cory Pendergast is önkéntes karantént vállaltak, hogy megakadályozzák a koronavírus terjedését. Fodrászhoz sem jutnak el, ezért úgy döntöttek, hogy saját kezűleg birkóznak meg a feladattal a DIY jegyében – írja a Ladbible.com. A feleség, Emily ollót ragadott, és – habár korábban sosem próbálkozott ilyesmivel – bátran hozzáfogott a hajvágáshoz, amit videón is rögzítettek.

Cory elmagyarázta a feleségének, hogy pontosan milyen frizurát szeretne. Az első mozdulatok után kissé bepánikolt, de végül ő is képes volt nevetni a végeredményen.

A videó gyorsan terjed, eddig 2,7 millió megtekintést és 65000 megosztást kapott – nem véletlenül. „A férjem hihetetlenül pozitív, de amikor meglátta a hajcsomót a kezemben, akkor azért ő is megijedt” – nyilatkozta Emily.

Nos, csak óvatosan otthon az ollóval, bár tudjuk, most sokaknál nem marad más megoldás…

Forrás: ladbible.com / Címlapképünk illusztráció.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top