Trend

Karanténséró: rettenetes frizurát vágott az unatkozó nő a barátjának

A statisztikák szerint egyre többen keresnek rá arra, „hogyan vágjuk le a saját hajunkat”. Elmélet és gyakorlat azonban általában elég távol áll egymástól...

Egy idő után valós gondot okoz mindannyiunk életében a fodrászhiány, ám nem biztos, hogy jó ötlet „házilag” nekiesni a frufrunak, egykor divatosra vágott frizurának. Az izoláció alatt mégis rengeteg unatkozó barátnő hiszi azt, hogy tud annyit, mint egy profi mesterfodrász, ám ezzel „áldozataik” valószínűleg nem igazán értenek egyet.

A statisztikák szerint egyre többen keresnek rá arra, „hogyan vágjuk le a saját hajunkat”.  Fotó: David Clode on Unsplash

A statisztikák szerint egyre többen keresnek rá arra, „hogyan vágjuk le a saját hajunkat”.  Fotó: David Clode on Unsplash

A karantén néha egészen mulatságos dolgokat hoz ki az emberekből: hétköznapi emberek válnak közösségi média csillagokká, sztárok válnak esendő hétköznapi emberekké. És vannak olyanok, akik szörnyű hajkatasztrófákat követnek el szeretteiken:

A legtöbb fodrászat bezárásával tehát két választásunk maradt: vagy kivárjuk a végét, végül is úgysem lát senki, vagy rábízzuk fürtjeinket a hozzánk legközelebb álló családtagra. Az emberek, úgy tűnik, inkább bizonyulnak türelmetlennek, legalábbis a Google keresési statisztikája alapján, mely megmutatja, mennyien kerestek rá a „hogyan vágjuk le a saját hajunkat” kulcsszavakra:

Elmélet és gyakorlat között persze hatalmas szakadék tátonghat, ahogy azt az eredmények is bizonyítják. Ezt mutatja Daniel és Sophie példája is:

Nos, a frizura nem igazán lett vállalható, de egy új Dumb és Dumber szereplőválogatásán akár még a hasznára is válhatna a karanténséró.

(via)

Aktuális híreink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top