Életmód

Hagyta a barátjának, hogy levágja a haját – nagyon nem örült az eredménynek

Nem gondolta, hogy esetleg baj lehet a dologból, míg a tükörbe nem nézett…

A lány először jó ötletnek tartotta, hogy a kedvese vágja le a szemébe növő frufruját, mondván: bízik benne annyira, hogy ráhagyatkozzon. A fura bizalompróbától még akkor sem rettent vissza, amikor párja egy elektromos borotvával közelített a haja felé…

Láma “frufruval” / iStock

Mindaddig fel sem tűnt neki, hogy esetleg baj lehet a dologból, míg a tükörbe nem nézett. Ekkor teljesen elképedt: pont úgy festett, mint Jim Carrey ikonikus karaktere a Dumb és Dumberből.

Arra gondolt, egy frufru lenyírásához talán nem szükségeltetik mesterfodrászi képesség, de nagyot tévedett. Ráadásul barátja nagyon magabiztosnak tűnt, ezért meg sem fordult a fejében, hogy talán jobb lenne egy igazi fodrászra bízni a dolgot. A lány pontos instrukciói ellenére az eredmény elég siralmasra sikeredett. A barát csak annyit mondott, „elnézést”.

Amyleigh, a pórul járt lány úgy döntött, nevetni fog az egészen, viszont tanul az esetből: a hajvágást inkább a profikra bízza.

Fotókat a rettenetes frizuráról ide kattintva találsz.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top