Család

Felvették a menyasszonyi ruháikat a szomszédasszonyok, hogy feldobják a karantént

A koronavírus miatt nem tudtak már jó ideje összejárni, így ötletes megoldással álltak elő, hogy a rövid idő emlékezetes legyen.

Szoros kapcsolat van a texasi Georgetown egyik utcájában lakó szomszédok között, ezért nehezen viselik, hogy a kijárási korlátozás nem tudnak összejárni. Azonban, ha csak egy rövid időre is, de sikerült feldobniuk a napjukat azzal, hogy kitalálták, vegyék fel menyasszonyi ruháikat és rendezzenek egy közös fotózást az utcán, szigorúan betartva a kétméteres távolságot.

A barátok egyike, Elyssa Seibel profi fotós, ő készítette a képeket. Az ötlet egy másik nőtől jött, aki egy unalmas szerdáját azzal dobta fel, hogy felvette a menyasszonyi ruháját. Ez adta az ötletet Elyssának, aki utána megszervezte a bulit.

A nők nagy részének gyerekei is vannak otthon, sokat foglalkoztak a munkájukkal és a távoktatással is, így viszont sikerült végre egy kicsit magukkal is foglalkozni.

(via)

(Kiemelt kép: Facebook)

További cikkek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top