Család

Hónaljszőrt minden nőnek! – Az anyuka szerint ez lenne a normális

Ha már úgyis otthon maradunk, akár meg is növeszthetjük szőreinket. Legalábbis ezt szorgalmazza egy édesanya.

Egy nő büszkén mutatta be 6 cm hosszú hónaljszőrét az Instagramon, miután megunta a drága szőreltávolító kezeléseket, hogy felszabadultabb életet éljen. Brenna Pennly eleinte ugyan nagyon kellemetlenül érezte magát szőrösen, hiszen nem egyszer csúfolták bajuszáért, ma már semmi pénzért nem válna meg a szőrszálaitól.

Instagram

Ha már úgyis otthon maradunk, akár meg is növeszthetjük szőreinket. Legalábbis ezt szorgalmazza egy édesanya (Forrás: Instagram)

A 31 éves nő havonta összesen 98 fontot (majdnem 40 ezer forintot!) költött el azért, hogy testének hat régiójából eltávolíttassa a szőrt egy helyi kozmetikai klinikán. Aztán elege lett: a pénz helyett magabiztosságot gyűjtött, és megnövesztette a szőrét. (Persze az is lehet, hogy a járvány miatt nem jutott el a kozmetikusához, otthon pedig nem szívesen próbálkozott volna erős szőrzetének megnyirbálásával).

A pszichológushallgató persze nem akart egy lenni a sok hónaljvillantós nő közül, ezért gyorsan gyártott is mindehhez filozófiát. „Ahogy nőtt az oldalam látogatottsága, elkezdtem döntésekről és önszeretetről beszélni. Szeretnék másokat arra ösztönözni, hogy fogadják el saját testüket – mondja, majd hozzáteszi. – A társadalom azt mondja, a nőnek borotválkoznia kell. Én pedig azt mondom: Mi van? Csak akkor borotválkozz, ha akarsz.”

Az egyedülálló, kétgyermekes anyuka nem volt mindig ennyire magabiztos, hiszen gyerekkorában sokat bántották szőrei miatt. Korán érő típus lévén, már 11 éves kora óta borotválkozik, hogy megvédje magát a kritikától. Egyszer egy srác is azt mondta neki, hogy bajsza van, ami igen kellemetlenül érintette.

Ma már viszont rengeteg pozitív figyelmet kap, noha ezek közül sok szexuális jellegű. „Azt mondják, a hónod alja olyan szexi, vagy megkérdezik, máshol is ilyen szőrős-e” – árulja el Brenna, akit a negatív kommentek teljesen hidegen hagynak, hiszen egy célja van: a nők önszeretetének fellobbantása.

Te mit gondolsz erről?

(Ladbible)

 

(Ladbible)

Ha nem akarsz szőrösödni, csinálhatod még ezeket is a karanténban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top