Család

A rappelő nyugdíjas uraknál ma már nem lesz jobb tartalom a neten

Frank és Maury ezeréves barátok, miután egyikük beteg lett, a másik el akarta terelni a figyelmét valamivel. Sikerült neki.

A 91 éves Maury Martin és a 75 éves Frank South ezeréves cimborák, és nemrég rapduót alapítottak, hogy elmondják, milyen az élet idős urakként. A videóik óriási sikereket értek el több milliós Youtube-nézettséggel.

A duó szerint a rap tökéletesen illik a hangszínükhöz, az pedig, hogy hány évesek…  ugyan kit érdekel? Frank a New York-i Queensben él, és azt mondja, fiatalon zenélt, de aztán muszáj volt jobban fizető munkát találnia, hogy eltartsa a családját.

Franknél tavaly diagnosztizáltak szájrákot, sugárkezelés közben jutott eszébe, hogy a zenéléssel tudná elterelni a figyelmét. Maury segíteni akart neki és rögtön el is kezdte kutatni, hogy mik a modern szlengek, hogy még menőbbek legyenek.

Az újdonsült rapperek nagyon elcsodálkoztak az óriási sikerükön, de természetesen örülnek neki, és nem akarják abbahagyni.

(via)

(Kiemelt kép: Youtube)

További cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top