Gasztro

89 éves bácsi lett az év dolgozója a McDonald’snál

A szorgalmas nyugdíjas szeretne a fiatalabb kollégái példaképévé válni. Szerintünk ez már sikerült is neki.

Az ohiói Piqua városának egyik McDonald’s gyorséttermében dolgozik a 89 éves Hugh Ruppert, akit a delish.com értesülései szerint a napokban a cég az Év dolgozója megtisztelő címmel tüntetett ki. A lap értesülései szerint Ruppert bő egy éve dolgozik a helyi Mekiben és hihetetlen teljesítményt nyújt. 

Az idős férfi számára korai szülinapi ajándékként jött a kitüntetés híre: Ruppert hétfőn kapta meg az elismerést, a WHIO-TV szerint pedig tegnap töltötte be 89. életévét. A kiváló dolgozó saját elmondása szerint mindennap hajnali háromkor kel, ehhez ráadásul ébresztőórát sem használ. Reggel hétkor már bent van az étteremben, ahol délután kettőig dolgozik, a hét hat napján. 

89 éves bácsi az év dolgozója a mcdonald'snál

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Mielőtt „mekizésre” adta volna a fejét, Ruppert a Hobart Brothers nevű élelmiszer-nagykereskedelmi cégnél dolgozott 24 éven át. Miután nyugdíjba ment, rájött, hogy unatkozik, ezért újra munkát kezdett keresni. Több helyről a kora miatt küldték el, a McDonald’snál azonban tárt karokkal fogadták. 

Ruppert elárulta, hogy százéves koráig szeretne dolgozni. Amikor az ohiói tévé riportere megkérdezte tőle, hogy miért, az alábbi választ adta:

„Nem akarok egy hintaszékben üldögélve elsorvadni – mondta a nyugdíjas férfi. – Menni akarok, pörögni, amíg csak bírom.”

Ruppert emellett fiatalabb kollégái számára szeretne példát mutatni, a fenti Twitter-üzenetre kommentelők megjegyzései alapján ezt a vágyát már sikerült teljesítenie.

További cikkeink a McDonald’sszal kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top