Család

Azt hitte, vakbélgyulladása van, végül gyereket szült

Emma reggel fölkelt, bement a kórházba, ahol dolgozik, lenyomott egy 12 órás műszakot, de az estéje nem pont úgy alakult, ahogy hitte.

“Teljesen szürreális az egész, ez életem legfantasztikusabb meglepetése. Nem is tudom szavakba önteni, amit érzek. Csodálatos, hogy a kislányom itt van velünk, de annyira felkészületlenül ért minket az érkezése, hogy még egy rugdalóznk sem volt” – így mesélt a történtekről a 31 éves Emma Hindmarsh a Metro című brit lapnak.

A fiatal nőnek ugyanis fogalma sem volt arról, hogy terhes. Emma mentálhigiénés szakember egy kórházban, és aznap nagyon nehéz nap volt az osztályon, ahol dolgozik. Ő azonban becsülettel végigcsinálta a 12 órás műszakot, majd hazament, megvacsorázott, és mivel erősen görcsölni kezdett a hasa, bevett két fájdalomcsillapítót és lefeküdt. Fájdalmai azonban egyre erősödtek, arra gyanakodott, hogy vakbélgyulladása lehet, ezért férje, Daniel végül hívta a mentőket.

Közben Emma feltárcsázta az édesanyját, hogy vigyázzon 3 éves fiukra, amíg a férje vele bemegy a kórházba, és miközben beszéltek, egyszer csak elfolyt a nő magzatvize. Ez volt az a pillanat, amikor rádöbbentek, hogy itt bizony szülés lesz. Innentől aztán felgyorsultak az események: miközben anyja a vonal végén tartotta a lelket benne, a férje a nappaliban segítette világra kislányukat.

Emma elmondta, szép kis sokk volt ez az egész mindenkinek – a kollégáinak és a családjának is. Érezte ugyan az utóbbi időben, hogy felszaladt rá pár plusz kilót, de ezt a karantén miatti bezártságnak tudta be. Ezen kívül pedig semmilyen jel nem utalt arra, hogy babát vár.

“El sem tudom mondani, mekkora hős a feleségem” – mondja Daniel, az immár kétgyermekes apuka, akivel madarat lehetne fogatni

A család már alig várja, hogy a baba, akit Isabelle Rose-nak neveztek el, és a mama hazatérjenek a kórházból.

Emma reggel még nem gondolta, hogy estére kétgyermekes anya lesz.

Emma reggel még nem gondolta, hogy estére kétgyermekes anya lesz. (Fotó: Pexels)

További történetek váratlan szülésekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top