Család

Ahelyett, hogy elhalasztották volna az esküvőjüket, remek ötlettel rukkoltak elő

Az azonos nemű pár hihetetlen rugalmasan szervezte át az esküvőjét a koronavírus-járvány miatt.

Bri és Lindsey Leaverton egy gyönyörű történelmi kastélyban házasodtak volna össze, és minden részletet elterveztek az elegáns terítéktől kezdve az ízletes steak vacsoráig. A világjárvány azonban közbeszólt…

A koronavírus miatt rendhagyó módon házasodott meg az azonos nemű pár.

Az azonos nemű pár hihetetlen rugalmasan szervezte át az esküvőjét a koronavírus-járvány miatt.. Forrás: Unsplash

Az azonos nemű pár semmit sem bízott a véletlenre: az esküvő minden egyes másodpercének megvolt a maga mély értelme, melyen már hónapok óta dolgoztak szakértői csapat bevonásával. A nagy napot október 4-re álmodták meg, és már majdnem minden terv kész volt, mikor beütött a krach, és a Covid-19 végigsöpört a világon.

Bri és Lindsey természetesen nem akarta, hogy álmuk meghiúsuljon, azonban a korlátozások miatt egyre kevesebb esélyt láttak arra, hogy megtartathatják az álomlakodalmat. Nem volt opció, hogy 2021-re halasszák az esküvőt. Végül a B-terv az lett, hogy egy szabadtéri moziban ünnepelték meg a nagy napot, ahol minden vendég teljesen biztonságban ünnepelhetett saját kocsijában. Mindössze 17 napjuk maradt arra, hogy mindent megtervezzenek, mégis minden a helyére került.

Az 1920-as évek hangulatú romantikus esküvőjük helyett 80-90 autó társaságában ünnepeltek egy parkolóban. A képek tanulságai szerint abszolút megérte a rugalmasság!

(via)

Cikkeink esküvő témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top