Család

Állj meg, és légy hálás a házastársadnak, mert az élet nagyon rövid!

Liam Neeson tragikus körülmények között veszítette el a feleségét, és gyönyörű vallomásban mondta el, hogyan viszonyuljunk a szeretteinkhez.
férfi nő ölelkezik

Natasha Richardson színésznő több népszerű filmben is szerepelt, de egy tragikus síbaleset következtében 2009-ben, 45 évesen meghalt.

A színésznő Liam Neeson felesége volt, házastársa halála pedig nagyon megviselte az amerikai színészt. Egy gyönyörű vallomásban beszélt a szeretetről és az elengedésről, szavait pedig mindenkinek érdemes megfogadnia.

„Azt mondják a legnehezebb dolog az életben, elveszíteni valakit, akit szeretsz. Valakit, akivel együtt éltél, és láttad minden nap. Valakit, aki megmutatta Neked, hogy kell szeretni.

Ez a legrosszabb dolog, ami valaha történhet bárkivel. Feleségem váratlanul halt meg. Olyan sok örömet hozott az életembe. Ő volt a mindenem. Az a 16 év, amíg a férje voltam, megtanította nekem, hogyan kell feltétel nélkül szeretni.

Meg kell állnunk és hálásnak kell lennünk a házastársunknak. Mert az élet nagyon rövid. Tölts időt a házastársaddal. Légy jó hozzá.”

Liam Neeson vallomásának további részét elolvashatod a Kiss Emese blogján.

További cikkek a jó házasságról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top