Család

„Furcsa volt ott házasodni, ahol dolgozunk” – kórházban kelt egybe egy nővér és egy orvos

Bár az augusztusi időpontjukat a járvány miatt lemondták, végül mégis megtartották az esküvőt. Méghozzá ott, ahol mindketten dolgoznak.
esküvő kórház orvos ápoló

„Az eredeti tervek szerint augusztusban házasodtunk volna össze, de lemondtuk az időpontot, mert féltünk tőle, hogy a násznép jó része nem tudna részt venni rajta” – idézi a brit Metro című bulvárlap Jann Tippinget, a dél-londoni kórház sürgősségi osztályának orvosát, aki a nehéz körülmények ellenére sem akat lemondani arról, hogy feleségül veszi választottját, Annalant, aki ápolóként dolgozik ugyanebben a kórházban

„Szerettük volna megtartani a ceremóniát, még most, amikor mindenki egészséges” – magyarázza a férfi, majd hozzátette, a meghitt szertartást végül a kórházban lévő kis kápolnában tartották meg. „Furcsa volt ott házasodni, ahol dolgozunk” – árulta el Jann, aki beszélt arról is, a ceremóniát az egyik meghívott tanú közvetítette a násznép otthonmaradó részének.

„Nem számítottunk rá, hogy ilyen hamar kapunk időpontot, ezért végül két hetünk maradt arra, hogy beszerezzük a ruhákat és a gyűrűket. Intenzív időszak volt, de szerencsére végül minden időben meglett.” Az orvos a lapnak elmondta azt is, bár a közös ünneplésre nem volt lehetőségük, minden meghívott vendégüknek előzetesen küldtek egy üveg pezsgőt, hogy az eskü után félig-meddig közösen koccinthassanak.

„Csodálatos nap volt, olyan, amit sosem felejtünk majd el. Boldog vagyok, hogy sort keríthettünk rá ezekben a nehéz és ideges időkben.”

Olvass még több orvos-ápoló történetet az nlc.hu-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top