Család

Hozzámegy vér szerinti apjához egy 18 éves tinédzser

Név nélkül mesélte el egy nő egy magazinnak, hogyan lett vérfertőző kapcsolata apjával.
Hozzámegy vér szerinti apjához egy 18 éves tinédzser

Interjút adott a The Cutnak egy 18 éves lány, aki nemsokára hozzámegy biológiai apjához.

A nő a vérfertőző kapcsolatról a portálnak elmondta, hogy 12 éven át nem beszélt a férfival, aki két évvel ezelőtt kereste meg őt és édesanyját, hogy újra felvegyék a kapcsolatot.

Apa és lánya chatelni kezdtek és „kiderült, hogy nagyon hasonlítanak egymásra“. „Ugyanazok a kedvenc sorozataink és imádunk rajzolni” – mondta a lány a The Cutnak.

Az anonim mesélő azt is elmondta, hogy amikor először töltött egy hetet apjánál, rájöttek, hogy „vonzódnak egymáshoz és miután megvitatták, hogy baj lenne -e, ha csókolóznának, csókolóztak, majd le is feküdtek egymással.” A nőnek apja vette el a szüzességét.

A jelenségre már orvosi terminus is van, Genetic Sexual Attraction (genetikai alapú szexuális vonzalom), egy abnormalitás ami akkor következhet be, amikor vér szerinti szülő nem neveli fel a gyerekét, akivel csak jóval később, évek múlva találkozik.

A nő anyja nem tud a kapcsolatról, a férfi szülei, a lány nagyszülei viszont igen és ők el is mennek az esküvőre.

A netezők egyöntetűen szörnyülködtek a dolgon, bár volt, aki megértően állt hozzá, mondva, sajnos mindkét fél beteg, és hozzátette, nagyon sajnálja a nőt, akinek segítségre lenne szüksége.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

További cikkek mentális betegségekkel kapcsolatban 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top