Család

Elképesztően izmos ez a kisfiú, és még csak 6 éves

Már most igazi sztár a 6 éves iráni kisfiú, akinek hihetetlenül kidolgozott izmai vannak, és hatalmas tehetség a fociban.
izmos kisfiú 6 éves

Nem sűrűn fordul elő, hogy egy gyerek láttán azt mondjuk, kigyúrt teste van, de egy 6 éves iráni kisfiúra tökéletes illik ez a jelző. Arat Hosseini igazi csodagyerek, hatalmas tehetség a fociban, profi tornász, és 4 millió követője van az Instagramon.

Arat édesapja, Mohammad totyogó kora óta edzi kisfiát. Kilenc hónaposan már tornagyakorlatokat mutatott neki, később pedig a fociban csillogtatta meg kivételes képességeit. Még Messit és Ronaldót is lenyűgözte a kisfiú.

A legnagyobb figyelmet azonban a kisfiú elképesztően izmos teste kapja, nem sok hatévesnek van ilyen kockás hasa, bicepsze és vállizma. Rajongói szerint a fiú a világ legerősebb 6 évese.

Apját rendszeresen vádolják azzal, hogy túl keményen tréningezi a fiát, elveszi a gyerekkorát, hogy anyagilag is hasznot húzzon a különleges képességeiből. Mohammad viszont azt mondja, hogy Arat mindig is aktív gyerek volt, és imádja a sportokat, ő csak segít neki az edzésben.

Az iráni születésű kisfiú most Liverpoolban él, és a helyi fociakadémián edz. Élete álma, hogy a Barcelonában futballozhasson.

(Oddity Central)

(Kiemelt kép: Instagram/arat.gym)

Olvass még izmos emberekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top