nlc.hu
Család

Meghalt kismama

Két héttel a szülés után meghalt egy mátészalkai kismama

Császármetszéssel segítették világra a 30 éves anya kisfát, a nő azonban kómába esett.
kórház műtét

Kedden lekapcsolták az életben tartó gépekről azt a mátészalkai kismamát, aki két héttel ezelőtt kómába esett, amikor császármetszéssel segítették a világra a kisfiát – számolt be az RTL Híradó.

A 30 éves nő az első babáját várta, a hetedik hónapban volt. Két hete rosszul lett, köhögött, fájt a torka és a mellkasa. Torokgyulladással kezelte a háziorvos, de semmi sem használt. Öt nappal később már kékült a szája, a keze és a lába, a család tudta, hogy nagy a baj.

A mátészalkai kórházba rohantak vele, ahol császármetszést hajtottak végre a nőn, a picit pedig az RTL információi szerint újra kellett éleszteni. Az anya kómába esett, majd mindkettőjüket átszállították a nyíregyházi kórházba. Az édesanyánál beállt az agyhalál, már nem tudták visszahozni.

A család feljelentést tett, szeretnék tudni, ki hibázhatott. A nyíregyházi kórház csak annyit közölt, hogy a pici jól van. A rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja az ügyet.

(Kiemelt kép: illusztráció.)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top