Baba

Mesterséges altatásban hozta világra gyermekét a koronavírusos kismama

A baba és anyukája személyesen még nem találkoztak, de az ápolók mindig friss képeket küldenek az újszülöttről.

Egy nő, akit terhességének 33. hetében mesterséges kómába tettek, arra ébredt, hogy kislánynak adott közben életet. A Washingtonban élő Angela Primachenko március 24-én a Covid-19 klasszikus tüneteit produkálta, láza és ízületi fájdalmai voltak. Április elsején az orvosok úgy döntöttek, kómába helyezik, és így hajtanak rajta végre császármetszést, hogy a 27 éves Angelát és születendő gyermekét megóvják.

A kisbaba szerencsére nem fertőződött meg a vírussal. Forrás: Instagram

A kisbaba szerencsére nem fertőződött meg a vírussal. Forrás: Instagram

Elképesztő, hogy mire felébredtem, eltűnt a hasam” – nyilatkozta az édesanya, akinek van egy 11 hónapos kislánya is, Emily.

Angelát most szombaton engedték ki a kórházból, a kórházi dolgozóktól ovációt kapott a folyóson. Kislánya, Ava egyelőre még az újszülött intenzíven van. „Még mindig nem láthattam őt személyesen, de nagyon hálás vagyok a csodálatos ápolóknak, akik folyamatosan képeket küldenek nekem róla” – írta Angela az Instagramon.

Az anyukának kétszer kell negatív eredményt kapnia a koronavírusteszten, mire végre kezébe tarthatja kislányát, aki szerencsére nem fertőződött meg a vírussal.

(via)

Legfrissebb koronavírushíreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top