Család

Öleléssel üdvözli egymást a két totyogó, az internet imádja őket

New York utcáin találkozott két totyogó jó barát, és olyan örömmel üdvözölték egymást, hogy a róluk készült videó virális lett az interneten.

Sosem tudhatja az ember, hogy mikor készít épp virális videót, amikor a gyerekéről készít videókat.  Ezt bizonyítja az apa esete is, aki nem tett mást, csak lefilmezte, ahogy a gyereke véletlenül meglátja New York utcáin a legjobb barátját, és a két totyogó gyerkőc egymás felé szaladva, egymást megölelve örvendezik a nagy találkozástól. A gyerekek öröme a videót megnéző felnőttekre is ráragad, ezért lehet annyira sikeres – tette közzé a hírt a goodmorningamerica.

Az öribariság a totyogók között már egy éve tart, ami nem is akkora idő, de ha azt nézzük, hogy a srácok még csak kétévesek, mindjárt más a dolog állása. A szülők arról számoltak be, hogy amikor nincsenek együtt, a srácok akkor is mindig érdeklődnek egymás felől, ráadásul közös zeneórára járnak. Szeretnek egymással teniszezni is, mióta a szüleik nekik való játéktenisz-készletet vásároltak nekik.

Cuki totyogós történetek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top