Család

Lehet, hogy a pasid csajozásra használja a közösségi oldalakat?

Miből lehet tudni, hogy a párod miben settenkedik a közösségi oldalakon?

Már a női megérzés is elég hozzá, hogy mélyen belül tudd, melletted más nőkkel is ismerkedik a pasid. De ha még ezt az öt jelet is észreveszed rajta, akkor Samantha Jayne párkapcsolati szakértő szerinte szinte biztos, hogy csajozik a közösségi oldalakon.

1. Nem akar az ismerősöd lenni Facebookon vagy Instagramon

Ha hivatalosan egy pár vagytok, akkor ez bizony nem oké, de legalábbis kicsit furcsa. Attól függ persze, mit beszéltek meg közösen, mert ha az a megállapodás, hogy egymástól külön akartok Facebookozni, akkor természetesen a ti ügyetek. Ha viszont azt szeretnéd, hogy kövessétek egymás online életét és ő teljesen elzárkózik előle, akkor már sejthető, hogy nem jó úton jár.

2. Nem bír elszakadni a telefonjától

Egész nap nyomkodja a telefonját és a közösségi oldalakon lóg? Ez annak a jele lehet, hogy onnan érkezik számára olyan figyelem és megerősítés, ami miatt megéri neki, hogy folyamatosan online legyen. Ez nem túl egészséges.

5 jel, hogy a pasid megcsal a Facebookon

Túl sokat lóg a közösségi oldalakon? (Kép: Unsplash)

3. Nem látod minden posztját a közösségi oldalakon

Amikor ugyan ismerősök vagytok, de mégsem látod az összes posztját, az azt jelenti, hogy valószínűleg olyan listára kerültél a beállításaiban, akik csak a szűrt tartalmakat látják. Gyanakvásra ad okot, az biztos.

4. Más nők posztjai alatt nagyon aktívan kommentel

Ha a közösségi oldalakon van egy-két olyan nő ismerőse, akiknek a posztjai alatt feltűnően sokat kommentel, az mutathat arra, hogy sokkal közelebbi kapcsolat is van köztük ártatlan ismerősnél. Főleg, ha a te posztjaidat még csak nem is szokta lájkolni.

5. Takargatja előled a gépét és telefonját

Persze tiszteljük egymás magánéletét, és nem turkálunk a privát Facebook vagy Instagram fiókokban, nem kell megadni egymásnak a jelszavakat sem. De ha azt veszed észre, hogy ha csak a közelébe kerülsz, rögtön próbálja eltakarni a képernyőjét, akkor ott valami olyan történik, ami nem a te szemednek való szerinte. Ilyenkor azért érdemes pár kérdést feltenni.

Olvass többet a megcsalásról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top