nlc.hu
Család

Lánykérés az üstökös alatt

Ilyen csak 6800 évente van: ritka üstökös alatt kérte meg a barátnője kezét

Nem is találhatott volna tökéletesebb alkalmat a lánykérésre az a fiatal férfi, aki a Neowise üstökös alatt jegyezte el a barátnőjét.
Neowise üstökös

Egy soha vissza nem térő alkalmat használt ki egy szerelmes fiatalember, hogy megkérje barátnője kezét. John Nicotera több mint másfél éve él együtt Erica Pendrakkal, és már hónapok óta tervezi az eljegyzést.

A pár nemrégiben elutazott a New York állambeli Old Forge-ba, hogy megnézzék a Neowise üstököst, ami 6800 évente kerül látható közelünkbe. Ennél tökéletesebb alkalmat nem is találhatott volna John, így aztán elővette a gyűrűt, letérdelt, és megkérte Erica kezét. A lány könnyek között mondott igent.

A lánykérésről bámulatos fotók készültek, mivel a férfit elkísérte a fotós barátja is. A képek nem az igazi lánykérés pillanatait örökítik meg, mert a párnak hosszú ideig kellett mozdulatlanul állnia, hogy az üstökös is látszódjon a képeken. De a végeredmény így is lenyűgöző.

(Unilad)

(Kiemelt kép: Estelle Ruiz / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP)

Még több különleges lánykérés:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top