Család

Tengerparti cukiskodó fotóval köszöntötte férjét születésnapján Michelle Obama

Az USA 44. elnöke ma ünnepli 59. születésnapját.

Bár Barack Obama már 2017 eleje óta nem az Egyesült Államok elnök, a posztot nyolc éven át betöltő politikus népszerűsége 2008-as megválasztása óta töretlen, sőt, amióta leköszönt, valószínűleg még gyarapodott is rajongóinak száma, különösen, ha Donald Trumppal állítjuk párhuzamba az USA 44. elnökét.

Az Obama-házaspár mostanság főleg könyveik kiadásával, illetve tévés projektjeikkel vannak elfoglalva, Michelle Obamának például nemrég jött ki a Netflixen a legújabb dokumentumfilmje, de már Hollywoodba is betették a lábukat.

A mai napon azonban valószínűleg nem törődnek a külvilággal, hiszen Barack Obama ma ünnepli 59. születésnapját, így bizonyára nagy családi ünneplésre kerül majd sor Obamáék luxusotthonában, amelyet a Fehér Házból való távozás után vásároltak.

Cuki fotóval köszöntötte férjét Michelle Obama

Barack és Michelle Obama azóta is fürdőznek a népszerűségben, hogy kiköltöztek a Fehér Házból (Fotó: Getty Images)

Addig is, az egykori first lady Twitter-oldalán küldött szívhezszóló üzenetet a férjének. 

„Boldog születésnapot a kedvenc pasimnak!” – írja Michelle Obama a házaspárt, valamint lányaikat, Sashát és Mailát ábrázoló fotó mellett. „Lássuk, milyen szép napokat, kék eget és új kalandokat tartogat a jövő.”

Barack Obamának ezúton mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!

További cikkeink a Barack és Michelle Obamáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top