Család

Feltalált egy pisztolyt, amivel maszkot lehet lőni az emberek arcára

Sokunknak van elege a maszkviselést elutasító, a többiek egészségét veszélyeztető embertársainkból, de az amerikai Allen Pan egy nagyon amerikai megoldást eszelt ki a jelenség megoldására: maszkot lő a maszkot elutasítók arcára.

Allen Pan hobbifeltaláló, és a szabadidejében mostanában egy igen furcsa pisztoly előállításával foglalatoskodott. Egy olyan pisztolyt állított elő, ami maszkokat lő ki, egyenesen az emberek arcába – szúrta ki a boredpanda.

A férfi szerint már sok-sok okos ember magyarázta el, hogy miért az egész társadalom érdeke a maszkviselés, ám úgy tűnik, vannak emberek, akikre nem hat a szép szó. Miattuk fejlesztette ki a maszklövő pisztolyt, ami egy igen jellegzetes amerikai módszer, hiszen az országban sok problémára találják jó megoldásnak a fegyverhasználatot. A nagy erővel kilőtt maszk zsinórjának végein apró mágnesek találhatók, melyek összecsatlakoznak a fej mögött, rátapasztva célpontunk fejére a maszkot. Persze ehhez azért nem árt a pontos célzás. A kaliforniai feltaláló ehhez egy lézercélzót is felszerelt magának segítségként.

Aki hosszabban is kíváncsi Allen Pan pisztolyának történetére, az ezt a videót nézze meg:

A maszkviselés sajnos továbbra is megosztja társadalmunkat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top