nlc.hu
Család

Öngyilkosság a cseh Feleségcsere forgatásán

A cseh Feleségcsere 8. forgatási napján lett öngyilkos az egyik szereplő

A népszerű televíziós műsorban szereplő férfi rendőrként dolgozott, és tragikus tette után két búcsúlevelet hagyott hátra.
Gyász, halál

A cseh TV Nován futó, más országokban is népszerű Feleségcsere című műsorban szereplő, rendőrként dolgozó 42 éves Stanislav K.-t holtan találták. A férfi felakasztotta magát: az öngyilkosság a forgatás nyolcadik napján történt.

A rendőr két levelet hagyott hátra: egyet idősebb fiának arról, hogy merre találják a holttestét, egyet pedig mindenki másnak, amelyben elmagyarázta, hogy mi vezetett az öngyilkosságig.

A hírt a cseh rendőrség és a TV Nova kommunikációs igazgatója is megerősítette, és őszinte részvétét fejezte ki a családnak.

További információval egyelőre egyelőre egyikük sem szolgálhatott, miután még zajlik a nyomozás az öngyilkossági ügyben. 

(via Bumm.sk)

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top